Moderne Arbeidsplass

Moderne Arbeidsplass – med Microsoft 365

I dag snakker alle om en “Moderne arbeidsplass”  eller “Modern Workplace begrepet». Hva gjør egentlig en arbeidsplass “moderne” og hvordan vil den hjelpe deg til å utnytte potensialet som ligger i arbeidsstyrken din?

Les mer på denne siden, eller kontakt iqonic,  din komplette IT-leverandør av en produktiv og moderne arbeidsplass.

Moderne Arbeidsplass – hva er det?

Tidligere kunne de fleste arbeidsplasser være godt definert av et skrivebord i et kontorbygg med en bærbar PC og en fasttelefon. Men dette bildet av arbeidsplassen har endret seg raskt de siste årene, og covid 19 pandemien gjorde at behovet ble mer prekært for nye digitale løsninger. Det er ikke bare eksterne faktorer som har preget denne utviklingen, men i dag har ansatte også krav til arbeidsplassen sin som må oppfylles, for at du skal kunne ansette og beholde de beste menneskene i arbeidsmarkedet.

En Moderne Arbeidsplass skal balansere mellom krav fra de ansatte, arbeidsgiveren og til slutt kundene som du streber etter å levere høyest verdi til:

 • Fleksibilitet – ikke bare hvor, men også hvordan og med hvilke verktøy arbeidet utføres.
 • Effektivitet og produktivitet – la dine ansatte yte sitt beste
 • Enkel og pålitelig kommunikasjon – ikke bare internt, men også eksternt
 • Topp sikkerhet – Sikre brukerdata på alle enheter.

iqonic kan hjelpe deg med å transformere arbeidsmiljøet til en “moderne arbeidsplass” ved å bruke teknologi fra Microsoft, en av verdens ledende leverandører av IT-tjenester og -produkter.
Snakk med oss

Veien til en Moderne Arbeidsplass – basert på Microsoft 365:

iqonic definerer “Moderne Arbeidsplass” som en kombinasjon av ulike elementer som sammen hjelper deg å utnytte det fulle potensialet til arbeidsstyrken din.

Microsoft 365 er den ledende skyløsningen som kan skape et grunnlag for Moderne Arbeidsplass. Verktøy som Office-pakken, Outlook, SharePoint, Teams og mange flere er inkludert i lisensene dine og er bygget for å møte de høyeste kravene nå og i fremtiden.

Vi komplementerer disse løsningene med vårt rammeverk som hjelper deg til å utnytte mulighetene i Microsoft 365:

 1. iqonic IT styring – Governance
 2. iqonic Klientdrift
 3. iqonic Samhandling
 4. iqonic Sikkerhet

All endring må støtte de strategiske målene for din bedrift, og særlig endring av arbeidsplassen. Mulighetene inkludert i Microsoft 365 er nesten uendelige, noe som kan være en utfordring for transformasjonsprosessen av IT til skyen.

Med iqonic IT styring – Governance sikrer vi at et tydelig regelsett utvikles i henhold til beste praksis, kommuniseres og etableres. Vi hjelper deg også med å følge opp samsvarsregler ved å enten bruke verktøy fra Microsoft eller å etablere interne kontrollprosesser.

Noen eksempler på disse reglene er:
 • Hva er kriteriene for å velge kommunikasjonsverktøy?
    • Meldinger – Hva skal benyttes for intern kommunikasjon?
    • Teams rom – Når du henvender deg til en bestemt gruppe mennesker, et prosjektteam osv.
    • SharePoint – Skal dette brukes som et bedriftsdekkende informasjonsverktøy?
 • Hvordan skal dokumenter distribueres?
    • Deling av dokumenter via SharePoint, ikke som vedlegg.
    • Skal alle ansatte kunne dele dokumenter med eksterne kontakter?
    • Styre dokumentflyt internt og eksternt.

Dette er alle regler som er viktige å ha med i den overordnede IT strategien til virksomheten. iqonic har kompetansen til å utvikle denne strategien sammen med din virksomhet, slik at dette ikke går på bekostning av produksjonen.

iqonic har kompetansen til å utvikle IT Governance strategien sammen med din virksomhet slik at dette ikke går på bekostning av produksjonen.
Kontakt oss

En Moderne Arbeidsplass lar dine ansatte bruke de riktige verktøyene i det daglige arbeidet, det være seg bedriftens bærbare datamaskin, egen smarttelefon, nettbrett eller annet utstyr. Med iqonic klientdrift sikrer vi at alle enheter i din bedrift oppfyller sikkerhetsstandardene du ønsker, og at brukerne har rett tilgang til bedriftsdata.

Vi bruker de nyeste Microsoft-tjenestene som f.eks. Endpoint Manager for å sentralt administrere alle enhetene dine og følge opp med samsvar. Hvis en enhet ikke er i samsvar med reglene dine, vil vi utvikle en plan for å oppnå dette.

iqonic Klientdrift inkluderer også administrasjon av Windows 365, Microsofts desktop tjeneste i skyen. Windows 365 lar dine ansatte bruke sitt personlige Windows-skrivebord fra hvilken som helst enhet i et sikkert skymiljø, uavhengig av enhet og lokasjon.

Alle disse fordelene til en fast, månedlig pris uten bindingstid.

iqonic har flere tjenesteprodukter hvor vi leverer drift, overvåkning og sikkerhet for dine PC’er, Macbooks, telefoner og nettbrett. Vi tar hele ansvaret og kombinerer med full support og drift. Be om uforpliktende møte med oss.

Dagens arbeid er ofte drevet av kommunikasjon og deling av informasjon. Alle Microsoft-produkter som er inkludert i Microsoft 365 støtter flere måter å samhandle på. Microsoft Teams og Microsoft SharePoint blir det sentrale knutepunktet for samarbeid og informasjonsdeling. For å hjelpe deg å utnytte disse mulighetene har vi utviklet iqonic Samhandling.

iqonic Samhandling er en prosessmodell for å hjelpe deg med å designe den beste måten for dine ansatte å møtes, dele informasjon og jobbe sammen. Virksomhetens data er alltid sikret. En Moderne Arbeidsplass bør tillate flere måter å jobbe sammen på, samtidig som den bør unngå å overvelde de ansatte med alle mulighetene.

Vi i iqonic har kompetansen og ressursene til å skape en fantastisk samhandlingsplattform, ferdig implementert og med fornøyde brukere. 

Uansett hvor dine ansatte har tilgang til sin Moderne Arbeidsplass eller med hvilket utstyr, bør sikkerhet alltid være første prioritet. Med iqonic Sikkerhet sikrer vi at du kan dra nytte av Microsoft sin nyeste sikkerhetsteknologi som «Microsoft 365 Defender-tjenester» samtidig som de lar ansatte jobbe slik de vil.

Sammen med deg etablerer og implementerer vi et sikkerhetsrammeverk basert på den nyeste Microsoft sin «beste praksis», og følger opp for å sikre at alle endepunktene dine er sikre, og at de ansatte trygt kan jobbe sammen. Sammen med toppmoderne Microsoft 365 backup, sikrer dette at organisasjonen din er forberedt på å avlede vanlige angrepsmønstre.

Vi følger deg hele veien til din Moderne Arbeidsplass og støtter din transformasjonsprosess med iqonic Change Management for å sikre at reisen din blir en suksess.

Vil du høre mer om Moderne Arbeidsplass?

  Scroll to Top