DINE BEHOV

En moderne arbeidsplass

DINE BEHOV

Moderne arbeidsplass

Med Microsoft 365 kombinert med vår kunnskap om drift og implementasjon får du som kunde den ultimate plattformen for produksjon, kommunikasjon og samhandling. Ferdig driftet, overvåket og sikret i verdens mest komplette skyunivers.

Produksjon

I tillegg til kjente applikasjoner som Word, Excel, PowerPoint, Outlook og Publisher har du muligheten til å oppgradere til flere tilleggsapplikasjoner. Vi kan nevne Sway for moderne webpresentasjoner, Shifts for Teams som benyttes for tidsplanbehandling for arbeidstakere, Planner for organisert gruppearbeide, og mye mer. 

Samhandling

Dele filer, jobbe sammen i dokumenter, regneark og presentasjoner. Få tilgang til virksomhetens filområder og synkroniser sømløst mellom arbeidsstasjon og skylagringen. Mulighetene er enorme. Med Teams som selve navet i virksomhetens samhandling og med SharePoint som den moderne filbehandleren og OneDrive som synkroniseringsmotoren er MS 365 en plattform som er skapt for å jobbe sammen på tvers av lokasjoner.

Personvern

iqonic benytter Microsoft Privacy management for virksomheter som ønsker å automatisere og samtidig få et proaktivt verktøy for å styre personvernsensitiv informasjon. Ved hjelp av personvern monitorering og AI teknologi, gir dette virksomheten et fantastisk verktøy til å sette personvern på dagsordenen 

Sikkerhet

MS Defender for Business, Multifactor Autentisering, Conditional Access, beskyttelse mot ransomware, phishing og spam og epost kryptering. Dette er bare noen av standardproduktene du finner i MS 365. I kombinasjon med en sikker driftsplattform fra iqonic er din virksomhet sikret på alle enheter og ressurser til en hver tid. 

En kompetansetung, IT driftspartner som hjelper deg i gang

Når du velger iqonic som din partner innen moderne arbeidsplass er du sikker på å få tilleggskompetanse som gir din virksomhet en merverdi i form av bedre produksjon, samhandling, sikkerhet og innovasjon.

Ønsker du høre mer om Modern Workplace?

    Scroll to Top