DINE BEHOV

Sikkerhet

DINE BEHOV

Sikkerhet

Nye digitale trusler og risikoer har potensial til å påføre organisasjonen din alvorlig skade, uavhengig av størrelse eller bransje. Etter Covid 19 pandemien har vi tatt i bruk mere nye digitale hjelpemidler, det har blitt større aksept for hjemmekontor og vi arbeider stadig mer fragmentert. Ved siden av utfordringene rent organisatorisk er det særlig IT sikkerhet som bør revurderes.

Cyber-kriminelle er også innovative

Legitime virksomheter er ikke de eneste som drar nytte av det raske tempoet i digital innovasjon. Cyber-kriminelle bruker stadig mer avansert teknologi og utspekulerte metoder for å angripe målene sine. Enten motivene deres er profitt, spionasje eller bare å forstyrre og forårsake kaos, betyr den potensielle trusselen de representerer at du hele tiden må forbedre forsvaret ditt for å holde deg sikker.

Brukeridentitet og identitetsstyring

Det er ikke lenger vanskelig for en ondsinnet person med de rette verktøyene å gjøre kvalifisert gjetting av brukernavn og passord. Dette gjøres ofte igjennom store antall forsøk på brukerpåligging via såkalt “brute force attack”. Det er derfor viktig å ha systemer som kjenner igjen denne fremgangsmåte samtidig som man sikrer alle brukeridentiteter med tofaktor autentisering eller MFA (Multifaktor Autentisering) som det heter i Microsoft 365.

Definer og reduser dine sårbarheter

De nye realitetene og risikoscenarioene krever en ny tilnærming til sikkerhet og samsvar. Datainnbrudd kan for eksempel ha enorme konsekvenser i form av økonomisk tap, omdømmeskader, driftsforstyrrelser og juridiske konsekvenser. Derfor må sikkerhet og samsvar være en toppprioritet for alle i organisasjonen din.

En sterk partner vil holde deg trygg

iqonic holder din virksomhet oppe på et nivå der vi proaktivt overvåker og sikrer alle klienter, eksterne enheter og ressurser i dine skytjenester. Vi har adoptert Microsoft sin Zero Trust modell der tilnærmingen er “never trust always verify”

Behov for en IT partner for å sikre dine data?

Scroll to Top